Sähkösuunnittelu

Teemme sähkösuunnitelmat asiakkaan kanssa toimistopöydän äärellä niin hyvin kuin mahdollista ennen varsinaisia asennuksia. Hyvällä sähkösuunnitelmalla sähköasennuksesta tuppaa vain tulemaan täydellistä, näin ollen säästämme aikaa sekä rahaa asennusvaiheessa. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, niinhän se vanha sananlaskukin menee. 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä mieluisat valaisimet, pistorasia- ja atk/antenni-pisteet, sekä kiinteiden sähkölaitteiden paikat.

Käytämme varsinaisten suunnitelmien ja loppukuvien toteuttamiseen nykyaikaista CADS Planner suunnitteluohjelmaa. Joten sähkökuvat on mahdollista saada vaikka muistitikulla! 

Suunnittelu ohjelman sivuille pääset  TÄSTÄ

 

Sähköasennus

Meiltä onnistuu niin uudiskohteiden kuin saneeraustenkin sähköasennukset vankalla ammattitaidolla.

Nykyaikainen LED -tekniikka on asennuksissamme jokapäiväistä. LED -valaistus on parhaimmillaan esimerkiksi kylmien ulkoalueiden valaisemiseen, jossa LED syttyy lämpötilasta riippumatta heti ja antaa täyden valotehonsa välittömästi.

Lähtökohtamme asennuksissa on asiakastyytyväisyys ja säännösten mukainen asennustapa. Pyrimme toteuttamaan kaikki sähköasennukset asiakkaan toiveiden mukaan. Ota siis yhteyttä meihin niin toteutetaan yhdessä haastavimmatkin sähköasennukset!